Magacín digital de cultura contemporánea
AÑO 15 - Jueves, 29 de Octubre de 2020 a las 18:38:05 - Madrid (Spain-Europe)

TRADUCCIÓN

Red SOStenible anuncia accions ciutadanes per defensar un internet lliure
Compartir
Idioma:  Català
nexo5.com
Red SOSTENIBLE, plataforma que reagrupa a iniciatives, grups, blogs, entitats i persones que estan treballant en defensa dels drets a Internet, vol proposar a tots els ciutadans i ciutadanes la coordinació col·laborativa de diverses accions que es duran a terme a partir d'avui, 21 de març de 2010. Red SOSTENIBLE pretén crear accions de Red senzilles que no ocupin gaire temps als participants, però que siguin efectives per nombre de participants.

El missatge que Red SOSTENIBLE vol fer arribar a la classe política i que és comú a tot el món durant aquests dies, es resumeix en 2 línies d'actuació:

  1. La classe política ha de saber que Internet té memòria. No es votarà a qui, en el tràmit parlamentari, combreguin amb les retallades a la Red de Xarxes. La Disposició Final Primera ha de suprimir-se o, quant menys, esmenar-se.
  2. La Cimera de Ministres de cultura de la Unió Europea que es durà a terme a Barcelona la setmana vinent (30.31 de març 2010) serà molt contestada per la ciutadania.

Les accions de pressió començaran avui amb l'enviament d'una carta a tots els ministres de cultura dels 27 països de la UE perquè assisteixin als esdeveniments ciutadans que els preparem, i continuaran cada dia amb la difusió en la Red d'informació, sens dubte, útil als parlamentaris i als ministres europeus, fins a culminar els dies 29.30.31 de març en 3 dies d'esdeveniments presencials a Barcelona, moment destacat dels quals serà una roda de premsa ciutadana en una històrica plaça, confrontant al lloc on es realitza la cimera de ministres.

Red SOSTENIBLE vol convidar a tots a participar en el debat que es crearà en tràmit parlamentari sobre la Llei d'Economia Sostenible. També s'ha creat l'esdeveniment a Facebook. D'altra banda, Red SOSTENIBLE pretén realitzar accions contínuas, que es reprendran després de Setmana Santa amb la interpel·lació als parlamentaris.
NOTICIA ORIGINAL

© nexo5.com :: All rights reserved :: Since Sep 20, 2006 -